onsdag 29 april 2009

Vävmagasinet


Nu ska jag läsa min tidning som kom med posten idag. Det är alltid roligt när Vävmagasinet kommer. Ska bl.a. läsa om vävutbildningen i Skara, där jag har fått lära mej allt jag kan om vävning.
Sedan är det nog dags att sova några timmar för snart är det en ny dag med nya utmaningar.

7 kommentarer:

gunnelsvensson sa...

Så mycket fint du väver !!! Tack för visit och kommentar på min blogg :-)

Lotta-livets väv sa...

Vad snygg din ripsmatta blev! Härligt med färger! Vann du tävlingen också, kanske????? Om jag hinner så kanske jag far en tur till Borgvik.....det finns dock en risk att det blir mycket städande i helgen....hantverkare du vet! *ler*, men Borgviks Byggnadsvårdlokaler är härliga, så kanske det behövs en paus i allt städande. Hur länge pågår utställningen?
Det ska bli riktigt spännande att använda kulhammaren *hihi* Lite nervös är jag faktiskt! Njut av våreld denna undrbara vårdag!

Hannes hage sa...

Jeg har alltid harr så lyst til å veve, det virker så kjempemoro! Du lager nydelige ting. Ønsker deg en god langhelg.

Åsa! sa...

Hej Birgitta, och tack för kommentaren på min blogg.
Så vackert du väver, detta gamla hantverk! Det finns nog inget vackrare än handvävda mattor!

Vita hjärtan sa...

Tack för din gulliga kommentar hos mig! Så otroligt fint du väver.....! Jag är mäkta imponerad......så vackra mattor.....dom blev mina favoriter!

Ha en skön helg!
Kram Annemari

Annika sa...

Oj vilken färgbomb... snygg!!!! hade gärna åkt ner till Borgvik om tiden räckt till.... har varit där o kollat på mattor förr.... ja då blir det till att ta sig en tut till Ch-berh o pressbyrån för en ny tidning då..... blev så glad när jag fann att de hade vävmagasinet där.... Kram Annika

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ville bara titta in och önska en skön 1:a maj
Kram till dig
AnnaMaria